ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΡΟΝΤΙΕΡΕΣ

Η σειρά VE είναι εξέλιξη των κάθετων τροχιστικών, αποτέλεσμα των 70 χρόνων έρευνας και ανάπτυξης του Bavelloni. Χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, φιλικότητα ως προς τον χρήστη και άριστη ποιότητα τελικού προϊόντος.

Το πατενταρισμένο σύστημα της ερπύστριας δε χρειάζεται ρουλεμάν ενώ είναι εύκολο στη συντήρηση. Οι άξονες των εργαλείων κινούνται μέσω ιμάντα από τα μοτέρ, ελαχιστοποιώντας κραδασμούς και προσφέροντας άριστη ποιότητα τροχίσματος. Όλα τα μοντέλα έχουν κεντρικό σύστημα λίπανσης.

Ο πίνακας ελέγχου των VE είναι οθόνες αφής πολύ εύκολες στη χρήση . Ο χειριστής βλέπει εύκολα όλες τις λειτουργίες της μηχανής καθώς και πληροφορίες για τη συντήρηση.

ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΕΣ

Το μπιζουτέ θεωρείται η δυσκολότερη εργασία.

Ο Bavelloni ήταν πάντα στους κορυφαίους κατασκευαστές προσφέροντας παραγωγικά μηχανήματα.

Η ερπύστρια (πατέντα) αποτελείται από μεταλλικά τακάκια τα οποία χωρίς ρουλεμάν παράγουν ένα άριστο τελικό προϊόν.

Ο πίνακας ελέγχου των VB είναι οθόνες αφής πολύ εύκολες στη χρήση. Ο χειριστής βλέπει εύκολα όλες τις λειτουργίες της μηχανής καθώς και πληροφορίες για τη συντήρηση.

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΠΗΣ

Η Bavelloni ήταν από τις πρώτες εταιρίες που κατασκεύασε πάγκους με πρωτοποριακές λύσεις και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η σειρά REV χαρακτηρίζεται από υψηλές επιδόσεις και τις μικρές, συμπαγείς διαστάσεις της. Η κίνηση της γέφυρας γίνεται από δύο μοτέρ επιτυγχάνοντας υψηλή ταχύτητα, ακρίβεια και ποιότητα κοπής σε όλα τα πάχη, ακόμα και στα χοντρά γυαλιά.

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΠΗΣ LAMINATE

Το μοντέλο LAMY είναι για κοπή τρίπλεξ, ιδανικό και για low-e χάρη στο σύστημα διαχωρισμού του γυαλιού.

Το άνοιγμα της κοπής γίνεται με ένα σύστημα από ρόδες χωρίς να δημιουργούν σπασίματα, ενώ ο τελικός διαχωρισμός από 2 «τσιμπίδες» που πιάνουν το γυαλί και το χωρίζουν. Με αυτό το σύστημα, σε πάχος 8+8+4,56mm, μπορεί να κόψει αυτόματα 60mm μειώνοντας έτσι τη φύρα.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ CNC

Τα CNC της Bavelloni είναι αξιόπιστα και ακριβή. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα τα οποία μπορούν να λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε με ρομποτικές μονάδες φορτοεκφορτώσεως. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν και έχουν από τις καλύτερες επιδόσεις στο χώρο. Επίσης οι λύσεις που αναπτύχθηκαν είναι μοναδικές:

  •         Το PAV, ένα αυτόματο σύστημα τοποθέτησης βεντουζών
  •         Οι ενσωματωμένη συσκευή κεντραρίσματος που κάνει πιο εύκολο το στήσιμο του μηχανήματος
  •         Συσκευή ελέγχου εργαλείων που αυτόματα μετράει την ακτίνα και το ύψος του εργαλείου

Τα κέντρα εργασίας είναι εφοδιασμένα με NC για τον έλεγχο των αξόνων. Αυτή η λύση προσφέρει ταχύτητα, επιδόσεις, αξιοπιστία και σταθερότητα στην λειτουργία του μηχανήματος.

ΚΑΘΕΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ CNC

Τα κάθετα κέντρα επεξεργασίας έχουν δημιουργηθεί για τρύπημα , φρεζάρισμα , τρόχισμα και μπορούν χρησιμοποιηθούν μόνα τους η σε συνδυασμό με γραμμές διπλής υάλωσης και γραμμές tempering .

Η χρήση μεγάλων και ειδικών υαλοπινάκων σε αρχιτεκτονικές κυρίως εφαρμογές τα καθιστούν απαραίτητα σε πολλές περιπτώσεις . Επιπλέον βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου και στην αύξηση της παραγωγικότητας

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΑ

Πλήρης γκάμα τροχιστικών

–          με περιφεριακούς τροχούς (V)

–          με ποτηροειδής τροχούς (ΗΕ)

–          με διάφορες διατάξεις ανάλογα τους διαθέσιμους χώρους και την παραγωγή

Όλα τα μηχανήματα είναι εφοδιασμένα  με τα πιο εξελιγμένα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης.

ΤΡΥΠΑΝΙΑ

Απλό και αποτελεσματικό το VT 1250 είναι ένα τρυπάνι διπλής κεφαλής.

Αυτό το μοντέλο έχει επιλεχθεί από πολλές εταιρείες καθώς είναι ένα ανθεκτικό , ακριβές και αξιόπιστο μηχάνημα

Το VT 1250 μπορεί να λειτουργήσει είτε αυτόματα , είτε ημιαυτόματα όπου το κάτω τρυπάνι μόνο λειτουργεί αυτόματα ενώ το επάνω το κατεβάζει ο χειριστής με το μοχλό.

ΦΟΡΜΕΣ

Το SB/10 είναι η ιδανική μηχανή για κατεργασία φόρμας μπιζουτέ / ροντέ . Από τα πλέον γνωστά μηχανήματα με πώλησης που ξεπερνούν τις 2.000 μονάδες

Απλό και εύχρηστο μηχάνημα εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό σύστημα ρύθμισης των τροχών . Ο χειριστής μπορεί να αποθηκεύει στην μνήμη τις θέσεις των τροχών για γρήγορες αλλαγές εργαλείων . Στιβαρή κατασκευή απαλλαγμένη από κραδασμούς δίνει άριστα αποτελέσματα στο τελικό προϊόν.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Βασικές εκδόσεις για τον καθαρισμό των υαλοπινάκων μετά από κατεργασία η ακόμα και για κατασκευή διπλών υαλοπινάκων . Κάθετα και οριζόντια , αλλά και μικρά πλυντήρια ροντιέρας που τοποθετούνται στην έξοδο.

ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Αυτοματοποίηση, ασφάλεια, απόδοση και αξιοπιστία είναι απαιτήσεις που έχουμε εντοπίσει μαζί με τους πελάτες μας και που ικανοποιούνται πλήρως στις τελευταίες εκδόσεις των μηχανών της FOREL

Πλυντήρια ,Πρέσες ,Αυτόματη σφράγιση

Γευστικό αλάτων

Πηχακιερες

Μπουτιλιερες

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ (SORTING )

Στα σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ένα σημαντικό πρόβλημα είναι η σύνδεση των πάγκων κοπής με τα μηχανήματα κατεργασίας .Αυτό το πρόβλημα έρχεται να το λύσει το sorting system , που είναι ένα αυτόματο σύστημα βελτιστοποίησης παραγωγής.

Το σύστημα με ένα πρωτοποριακό software διαχειρίζεται τα κομμένα γυαλιά τα ξεχωρίζει και στη συνέχεια τα ταξινομεί βάση παραγγελιών. Έτσι η παραγωγή είναι αδιάκοπη , ενω η μετακίνηση των γυαλιών γίνεται γρήγορα με ασφάλεια και με ελάχιστη ανθρώπινη συμβολή.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ TEMPERED

Με αυτή την θερμική επεξεργασία οι υαλοπίνακες Τemperd αποκτούν μεγαλύτερη σκληρότητα και αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και θερμικές μεταβολές.

Σε περίπτωση θραύσης δε ο υαλοπίνακας σπάει σε πολλά μικρά κομμάτια μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού.

HEAT SOAK

Είναι ένα τεστ ασφαλείας για τους Tempered υαλοπίνακες .Με αυτό ελέγχεται συμπεριφορά στη θερμική μεταβολή. Όσοι υαλοπίνακες δεν παρουσιάζουν την επιθυμητή συμπεριφορά κατά την διεξαγωγή του ελέγχου αυτοθρυμματίζονται.

Το Heat Soak είναι απαραίτητο για υαλοπίνακες που τοποθετούνται σε σημεία με μεγάλες θερμικές μεταβολές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Είναι ο υαλοπίνακας που αποτελείται από δύο ή περισσότερα φύλλα γυαλιού με ενδιάμεση μεμβράνη.

Χάρη στη μεμβράνη ( συνήθως PVB αλλά και EVA ) κατά τη θραύση τα κομμάτια του γυαλιού παραμένουν προσκολλημένα σε αυτήν.

ΡΑΦΙΕΡΕΣ, ΣΥΡΤΑΡΙΈΡΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Ιδανικός τρόπος για την αποθήκευση υαλοπινάκων διαφόρων διαστάσεων και διαφορετικού πάχους.

Αυτά τα συστήματα μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε τον αποθηκευτικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΤΣΙΜΠΙΔΕΣ

Απαραίτητο εργαλείο για τη μετακίνηση των υαλοπινάκων.

Διαθέτουν αντλία κενού όπως επίσης και μηχανισμούς για περιστροφή και ανάκλιση του υαλοπίνακα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε εντός του εργοστασίου είτε εκτός σε τοποθετήσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καθαρισμός του νερού από τα υπολείμματα της κατεργασίας με την δύναμη της φυγόκεντρου. Είναι μια διεργασία απολύτως φυσική χωρίς χρήση χημικών .Η μέθοδος αυτή έχει τα πλεονεκτήματα :

Είναι φιλική προς το περιβάλλον , αφού δεν το επιβαρύνει με χημικά

Είναι φιλική προς το μηχάνημα , ( τα χημικά πολλές φορές μπορεί να διαβρώσουν μεταλλικά η /και ελαστικά μέρη της μηχανής )

Είναι οικονομική , αφού δεν αγοράζουμε χημικές ουσίες

Ως αποτέλεσμα , δεν έχουμε μπάζα μέσα στο μηχάνημα Το νερό κυκλοφορεί καθαρό και έχουμε λιγότερα προβλήματα συντήρησης και καλύτερη λειτουργία των αδαμαντοεργαλείων.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Καινοτομία στην ψηφιακή εκτύπωση με τα μηχανήματα της GHELCO. Οι δυνατότητες στη διακόσμηση είναι πολλές χάρη στα μελάνια νερού.

Υλικά όπως γιαλί, ξύλο, παρκέ, κεραμικά, δέρμα, οικολογικό δέρμα, ABS, Plexiglass, αλουμίνιο, inox , φυσική πέτρα γίνονται ένας καμβάς .

Τα μελάνια νερού δίνουν ζωντανά χρώματα με άριστα αποτελέσματα , άριστη πρόσφυση του χρώματος με λεία υφή , αντοχή σε καθαριστικά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον .

ΥΔΡΟΚΟΠΗ

Σύστημα κοπής με τη χρήση νερού υπερύψηλης πίεσης και λειαντικού υλικού. Το water jet μπορεί να κόψει σκληρά υλικά όπως μέταλλο, γρανίτη, γιαλί.

Χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή εξαρτημάτων μηχανών, ενώ είναι η προτιμώμενη μέθοδος όταν τα υλικά που κόβονται είναι ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες που παράγονται από άλλες μεθόδους.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΛΑΜΠΕΣ UV
Λάμπες υψηλών επιδόσεων για τη συγκόλληση γυάλινων επιφανειών με τη χρήση κολλάς UV, ανταλλακτικά , γυαλιά προστασίας από την ακτινοβολία UV

ΦΟΡΗΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ

ΦΟΡΗΤΉ ΑΜΜΟΒΟΛΉ